Minihus eller hytte slik du ønsker det

Dette minihuset er et rimelig og øko-vennlig alternativ for deg som ønsker å sette et mindre avtrykk på dine omgivelser, og har lyst på en liten hytte eller en mindre bolig. Vi i Timber AS leverer minihus som enkelt heises på plass på din hyttetomt, mens vår samarbeidspartner Vestfold Minihus AS leverer tilsvarende flotte minihus på hjul. 

Minihus stue og kjøkken

Trykk på bildene i karusellen for å se større versjon.

Minimalisme

Mange ønsker å ha et mindre fotavtrykk og ha et mer bærekraftig forbruk av mat og klær og generelt leve litt enklere, og fri for det unødvendige.

Konseptet å leve minimalistisk kommer tydelig til uttrykk gjennom denne plassoptimaliserte boligen som har en åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, og et bad. Denne boligen kan leveres nøkkelferdig til din hyttetomt. 

Tilpasningsmuligheter

Når du kjøper et minihus hos oss kan du velge hvor mye du ønsker å gjøre selv, eller du kan få boligen levert nøkkelferdig. Sammen finner vi den perfekte løsningen for deg slik at du får den kvaliteten du ønsker på for eksempel: innredninger, materialvalg, gulv, farger etc. 

Denne modellen kan leveres med eller uten vindu på badet. 

Hvorfor velge minihus

  • Mindre fotavtrykk
  • Redusert materialforbruk
  • Lavere kostnader
  • Nærmere naturen
  • Færre eiendeler

Pris

Et nøkkelferdig minihus med hvitevarer kan leveres
fra kr. 900 000,- inkl MVA

Tomt kommer i tillegg.

Vi kan formidle hyttetomter  i Uvdal området eller på
Tunhovddammen camping i Viken.

Hus eller hytte på hjul?

Vår samarbeidspartner Vesfold Minihus AS leverer minihus på hjul som er tilpasset dine behov, enten det er en nøkkelferdig bolig, eller et skall du drømmer om å innrede selv.

Nøkkelferdige minhus på hjul leveres fra kr. 650 000,- inkl MVA.